Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Transportdag til Amarillo

Distance kørt: 525 km  |  Start: Comfort Inn, Denton, TX * Slut: Days Inn, Amarillo, TX

{zhgooglemap:034}

Dagen i dag var blot en transportdag til Amarillo i Texas Pandhandle, for at være klar til torsdagens setup som af SPC er et SLIGHT RISK.

Det var skønt at komme op i det ektremt flade landskab i området mellem Oklahoma og New Mexico. Landskabet er helt unikt heroppe og de lokale plejer at sige, at man kan se 100 miles i hver retning, men hvis man stiller sig på en kasse kan man se 200 miles i hver retning - så fladt er her. Og det er ikke helt forkert. Mellem byerne er det højeste punkt man kan se kornsiloerne 50 miles væk.

Det skaber derfor helt optimale betingelser for observation af superceller og tornadoer. For det første ligger byerne meget spredt og således ikke udsat for at blive ramt, og for de andet er der frit udsyn. Desuden er the Texas Panhandle et typisk sted at se de såkaldte dryline storms - flotte isolerede celler der med majestætisk skønhed og skystrukturer roterer langsomt over prærielandskabet..

Det er sådanne storme SPC forudser dannes i morgen, og derfor måtte vi naturligvis herop.

Vi kørte fra Denton lidt over middagstid og var i Amarillo ca. kl. 20:00.

Vi tog straks en limousine til Big Texan - en gratis service - og fik en god steak, som stedet er berømt for. Jeg fik personligt en 24 ounce Ribeye.  Det var - for at sige det mildt - en stor bøf, men for dælen hvor smagte den godt. Den var stegt tl perfektion og krydret lige som jeg ville have det.

Den blegner dog i sammenligning med stedets signaturbøf - 72 ounce bøffen, som hvis man spiser den inden for en time, er gratis.

Vi blev transportere hjem igen i limo og så var det med at komme i køjen så vi er klar til i morgen.

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen

Vil du læse mere? Læs Kai-Asle Sønstabø's blog og se hans vinkel på dagens begivenheder. Klik her for at komme til hans side

Læst 1389 gange
Mere i denne kategori: « 21. maj 2013 23. maj 2013 »