Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

 

Fuser i Texas

Distance kørt: Mange km  |  Start: Comfort Inn, Norman, OK * Slut: Comfort Inn, Denton, TX

{zhgooglemap:033}

Dagen i dag har været en rodet og hektisk dag. Jeg fik alt for lidt søvn, og samtidigt er vi blevet bestormet med henvendelser fra medierne som vil høre om vores oplevelser med Moore tornadoen i går.

Jeg har givet interviews til DR, DR Vejret og Jyllands Posten, og fået henvendelser fra TV2 m.fl.

 

http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE5503043/vi-vidste-det-ville-koste-menneskeliv/

 

http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE5503160/dansk-tornado-jaeger-i-orkanens-oeje/

Det var oprindeligt meningen at vi skulle køre ned mod det centrale Texas fra mogenstunden, hvor storme var forudsagt til at skulle dannes tidligt om eftermiddagen, men tidsplanen skred hele tiden pga vores interviews.

Det betød dels at vi kom al for sent afsted, men også at vi kom til at køre i det kraftige regnvejr med voldsomme vindstød der var i forbindelse med koldfronten som løb diagonalt gennem Texas. Det sænkede gennemsnitsfarten så meget at vi endte med at ankomme for sent til vores target area.

På det tidspunkt var bygerne allerede skudt i vejret og det blev en kamp med at nå dem, og senere en kamp for at slippe ud af deres regn- og haglfelter.

Vi kastede derfor håndkædet i ringen ved 19-tiden og kørte tilbage mod nord. Vi overnattede i byen Denton, som ligger i det nordlige Texas.

 

 

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen

Vil du læse mere? Læs Kai-Asle Sønstabø's blog og se hans vinkel på dagens begivenheder. Klik her for at komme til hans side

Læst 1460 gange
Mere i denne kategori: « 20. maj 2013 22. maj 2013 »