Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Badeferie


Rute : Abilene
 
Distance : 0 km.
Vejr : Skyfrit, 30 grader, let brise
 


Endnu en dag med over 8 timers søvn. Allerede før jeg havde kigget ud af vinduet, vidste jeg at det var godt vejr. Lyset var helt anderledes og temperaturen var også højere i værelset.  Udenfor var himlen blå, der var en behagelig brise og jeg anslår temperaturen til at være omkring de 30 grader.

Prognoserne var ligeså nedslående som da vi gik i seng, så vi besluttede os til at tage en ekstra dag i Abilene.  I receptionen spurgte vi hvor vi kunne gå hen og få lidt morgenmad. Motellets morgenmad havde vi ikke nået, kl. var næsten 10, og motellets morgenmad sluttede kl. 9. Receptionisten var så flink at give os lov til at spise alligevel, så hun begyndet straks at bære toast, mælk juice, frugt etc. frem. Sikken en service !

Derefter var der dømt afslapning ved poolen. Solen var meget skarp (UV-indexet i vejrudsigten i går aftes havde vist "Extreme"), så det var med at passe på. Efter 1 times solbadning trak vi ind i skyggen.

Per skulle forberede sig til en eksamen på mandag, så han gik op på værelset og terpede.Som jeg har skrevet ser det ud til at der sker det helt store onsdag-torsdag-fredag i næste uge.  Nogle kalder det endda for et "Doomsday-setup".
Vi har da luftet tanken med hinanden om at blive nogle dage ekstra, blot for at få dette drømme setup med. Vi undersøger derfor så småt hvad det vil koste at få ændret flybilletten.
Desværre har vi købt nogle billig-billetter, som ikke uden videre kan ændres. Vi slipper nok ikke uden at betale en eller anden form for gebyr, spørgsmålet er bare hvor stort det er.

Så hvis der tilfældigvis skulle sidde en Delta Airlines repræsentant og læser dette der kan hjælpe os, eller en der kender en, der kender en... Så skriv gerne til mig på den mailadresse der er under "Om mig" fanebladet.Wink

Warmsector-teamet, som jo kørte hjem i forgårs, er heller ikke uinteresserede i at komme til midtvesten igen - blot for dette ene setup.

Udover TV2, er der et par andre der har skrevet om os, nemlig Felix : http://felucho.expat-blog.net/
og MESO : http://detrichpix.typepad.com/allandetrich_picturethis/Men jeg skriver denne blog brænder det på det meste af min krop og jeg er blevet rimelig rød. Jeg fik alligevel for meget sol, selvom jeg syntes jeg passede på.

Og i morgen er der lovet temperaturer på omkring 100 grader Fahrenheit (37-38 grader). Vi har ikke snakket om  hvad vi vil gøre, måske tager vi op imod Dallas og shopper.

Læst 1432 gange
Mere i denne kategori: « 19. maj 2008 17. maj 2008 »