Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Hede !


Rute : Abilene - Dallas
 
Distance : 250 km.
Vejr : Sol !
 


Dagens hovedemne må være heden. Som jeg skrev igår, var der forudsagt op til 38 graders varme i området og det kom til at holde stik.

Da Per og jeg gik over for at få  morgenmad kl. 08:30, var det allerede varmt som en meget varm dansk sommerdag. 3 timer senere, da vi tjekkede ud, var der som i en sauna. Utroligt så afhængig man kan blive af air-condition.

Vi kørte mod Dallas - både fordi det er på vejen til Oklahoma City, men også fordi vi ville tjekke op på om det var muligt at få ændret vores billetter så afgangen er på lørdag i stedet for onsdag.

Da vi stod ud af bilen i Dallas Fort Worth International Airport, var det som at stå i en højovn. Temperaturen var oppe at snuse til de 100 grader Fahrenheit (ca. 38 grader Celcius).  Nok nær det varmeste jeg nogensinde har oplevet siden 1993 hvor jeg oplevede 105 i Georgia...

Heldigvis var luftfugtigheden lav, så det kunne have været værre.

Billetterne kunne desværre ikke ændres, så vi er nødt til at købe nye enkeltbilletter. De billigste vi kunne finde lå på omkring 700 $.

Det er enormt fristende at blive. Prognoserne for den sidste halvdel af næste uge bliver bedre dag for dag. Der snakkes om muligheden af "a historical outbreak" og "doomsday setup". Marc fra warmsector-teamet tager også turen ud til midtvesten igen.

Jeg har dog både økonomiske og personlige årsager til at jeg ikke tager med de sidste dage. Men jeg ønsker Kai-Asle alt mulig held og lykke og glæder mig til at se hans fotos af alle de tornadoer han ret sikkert vil få at se.

Nå, men tilbage til dagen idag. Efter besøget i lufthavnen tog vi til Super 8 og fik baggagen op på værelserne. Vi pustede lige ud 5 min. før vi tog til et nærliggende mall og fik frokost.

Kai-Asle var på udkig efter en bestemt GPS til Baron-systemet, så vi kørte lidt rundt efter en lidt større elektronik butik. Uden held.

Efter en times tid på øjet (man bliver sløv i varmen) tog vi ud til et elektronik varehus, Frye's (forestil jer Elgiganten gange 10 !!) i håb om at finde den der. Men nej, heller ikke held her. Jeg fik dog købt et nyt headset (det gamle var blevet ødelagt på turen) og en ny holder til vores Garmin GPS derhjemme.
 


Læst 1455 gange
Mere i denne kategori: « 20. maj 2008 18. maj 2008 »