Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)


Maj-Britt har med stor interesse fulgt med i min blog sidste år, set min chaserdvd 10 gange og slynger nu noncahalant om sig med udtryk såsom wallcloud, beaver tail, overshooting top, tcu, target area, stove pipe etc. Hun er også en ørn til at læse SPC outlooks og tolke radarbilleder. For ikke at tale om hendes evner som chauffør- hun tæmmer nemt en 4-hjulstrækker i et 40 mph gust.

Og så glæder hun sig sindssygt til at skulle skrige "Tornado på jorden !!!" næste gang vi ser en tornado.
Jo, jeg tror vi har et fremtidigt VVK medlem her...

Der er allerede taget kontakt til vores amerikanske venner i chasergruppen Warmsector.com. De glæder sig til at se os igen og tager os gladeligt med på slæb endnu en gang 

Vi lander ifølge planen i Wichita, Kansas lørdag aften og derfra er alt åbent. Vi ved bare at flyet afgår fra Wichita igen fredag d. 11. maj om formiddagen. Hvad der sker i den mellemliggende periode er der ingen der ved.

Vejrmæssigt er der selvfølgeligt intet givet på forhånd, men det kan kun blive bedre end sidste år. De kloge siger at temperaturkontrasterne er større i år, der er ikke tørke i midtvesten som sidste år, og endeligt er der jo El Nino.
Alt sammen faktorer der skulle gøre potentialet for severe weather større i år end sidste år. Vi kan ikke vente med at komme afsted.
Nu må vi bare ikke håbe at der kommer et Omega block og ødelægger det hele.

 

Ligesom sidste år vil jeg så vidt muligt opdatere min blog, som du finder her hver dag om formiddagen dansk tid.

Du er velkommen til at skrive en hilsen i gæstebogen.

Læst 1519 gange
Mere i denne kategori: 28. April 2007 »