Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
 Jeg mødtes med Jesper og Kai-Asle kl. 06:00 ved bilen som vi fik lastet. Derefter var der tid til at spise et par toasts og lidt juice i motellets lobby og så var der afgang. Vores Slight Risk var rykket lidt mod sydøst, hvilket gjorde at vi skulle køre endnu længere end vores target area i det østlige Kansas. Vi besluttede os at gøre et forsøg alligevel. Vi kørte lidt mod syd ad I-25, drejede ind på US Highway 24 til Limon, hvor vi kunne komme øst ad I-70 mod Kansas. Det kørte rigtigt godt. Vi fik kaffe i en lille by kort før statsgrænsen hvor vi også tjekkede de sidste satellit- og radarbilleder. Der var lidt gang i konvektionen, men ikke noget ophidsende.
Se lige skaden på Burger King skiltet... (tornado ?)
Det gik så godt på Interstate 25 East, at farten fik en lille tand op. Vi måtte køre 70 mph, men var oppe på 84, da jeg pludseligt lagde mærke til en hvid bil der meget hastigt nærmede sig bagfra. Jeg nåede lige at sige til Kai-Asle, som kørte bilen, "Jeg håber ikke det dér er en state trooper...", da bilen bagved tændte for de camuflerede udrykningsblink i frontgrillen...
"Satans...!!" sagde vi i kor og vi tænkte nok alle 3 at vi skulle tilbringe resten af dagen i et eller andet county jail "in the middle of nowhere".
Kai-Asle trak ind i nødsporet og statetrooperen trak ind bag ham. Et øjeblik efter stod han ved sideruden og sagde "Sir, I clocked you at 84 in a 70 mph zone, can I please see your license". Og så røg Kai-Asle med ind i politibilen. Jesper og jeg sad pænt og ventede, og det var egentligt først bagefter, at vi snakkede om at vi skulle have foreviget episoden enten på video eller foto...
Det endte med at Kai-Asle fik en bøde på $114 - hvilket var væsentligt mindre end vi havde frygtet.
På resten af turen - som foregik indenfor fartgænserne,- så vi rigtigt mange repræsentanter for Kansas State Troopers, Highway Patrol og Sheriff's office... Både ventende, kørende og igang med at udskrive bøder...
I Salina drejde vi mod syd ad I-135 til Wichita. Desværre var himlen begyndt at klare op, og da vi nåede Wichita var der næsten blå himmel. Vi havde med andre ord heller ikke heldet med os idag. Vi bookede værelser på Comfort Inn i Wichita.

Vi var lidt trætte af de dårlige internetforbindelser hos Days Inn, så vi besluttede os for at prøve en ny kæde.
Kl. 18:45 tjekkede vi så ind hos Comfort Inn.

På parkeringspladsen uden for, så vi et par biler med Texasplader, antenner over det hele (jeg talte 10 på den ene...!) og udrykningslys på taget. På siden stod "Severe Storm spotter". Der var med andre ord tale om stormchasere ligesom os. Vi fandt ikke ud af hvem det var, lidt senere var køretøjerne væk. Det kunne ellers have været morsomt at hilse på dem.

 

Tjek iøvrigt lige den nummerplade...
Efter lige at have pustet lidt på værelserne, tog vi ind til centrum for at købe lidt nødvendige ting og sager (øl, sodavand, is og sandwiches). Bagefter tog vi på "Aplebees" for at spise middag. Vi har tidligere fravalgt denne kæde, idet vi fejlagtigt troede at man kun kunne få tærter, kager etc. I aften så vi så at man kunne få forskellige middagsretter og besluttede at prøve den. Og sikken en mad!!. Det startede med at vi blev vist hen til et bord af en tjener. Et minut efter kom en servitrice og satte sig ved vores bord. Hun præsenterede sig som Sarah, og skulle først lige høre hvor vi kom fra, hvad vi lavede og hvorfor vi var i Wichita. Først derefter spurgte hun hvad vi ønskede at drikke og gav os menukortet. Et minut efter kom manageren og spurgte om vi var stormchaserne fra Danmark... For der havde for 10 min. siden været en anden gruppe stormchasere fra Las Vegas... Det var altså 2 andre stormchaserteams foruden os i byen, så noget kunne tyde på at vi havde valgt det rigtige område.
Maden var helt fantastisk god. Jeg fik en ret med kyllingefilet med ostesovs og tomatstykker, hvidløgskartoffelmos og en stykke smørristet brød. Til desert blev jeg anbefalet en blåbær cheesecake som bare var mums. Men vi var også blevet rigtigt godt behandlet og det skal ikke været sidste gang vi spiser her.
Bagefter tog vi hjem og drak en hurtig øl, og aftalte at sove lidt længere imorgen. Det skal blive skønt !

PS : på falderebet er det lige begyndt at tordne udenfor. Radarbilleder og lynpejlere viser også at der sker noget i området...

Se videoklip fra de sidste par dage

 

Læst 1479 gange Senest ændret fredag, 27 marts 2015 09:23
Mere i denne kategori: « 20. maj 2006 22. maj 2006 »