Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Jeg havde igår og til morgen lagt mærke tl at jeg blev lettere stakåndet til tider. Det var først da jeg læste et sted, at Santa Fe ligger 5000 fod over havets overflade, at jeg havde forklaringen.
Som skrevet igår, var planen at tage ned i den gamle bydel i Santa Fe. Den er berømt for sin arkitektur, som er spansk/indiansk inspireret.

 

Der var også en gammel kirke - katedralen for den katolske menighed i Santa Fe : St Francis of Asisis...


Absolut en flot og charmerende by. Den er i øvrigt valgt som amerikanernes 2. bedste turistdestination.
Bagefter gik turen vestpå i retning af Los Alamos. (Stedet hvor atombomben blev udviklet i 1940'erne) Efter ca. 30 km ad bjergveje, nåede vi til et udkigspunkt som afslørede Rio Grande omkring 500 meter under os. Vi fik taget nogle flotte fotos men så måtte vi også videre mod Colorado Springs i staten Colorado.  

Ruten gik via I-25 North. En befærdet interstate, med trucks, campere og store amerikanske slæder. Undervejs skifter landskabet fra bjergrigt omkring Santa Fe, til flad prærie omkring grænsen mellem New Mexico og Colorado, og slutter med Rocky Mountains som bagtæppe ved Colorado Springs. Den lange køretid blev fordøjet med lidt let Country & Western fra Tim Mcgraw på CD-afspilleren.
Vi var kommet lidt sent afsted fra Santa Fe, og havde ikke fået skrevet adressen til hotellet ned. Så vi havde meget store problemer med at lokalisere vores natlogi. Vi ankom efter mørkets frembrud og kørte meget rundt i Colorado Springs, som viste sig at være en meget stor by. Ved 21-tiden kunne vi dog tjekke ind og få vores nøgler. Derefter var det tid til aftensmad og tjek af de sidste (prognose)modeller. Dagens foto skulle overføres til PC - et par af dem klargøres til denne blog - og denne tekst skulle skrives. Men nu er klokken også 0:00, vi skal op kl. 05:00 imorgen for vi har lang at køre. Der er Slight Risk i Kansas og Oklahoma, så vi vil gerne et godt stykke ind i Kansas inden middag.
Imorgen er dagen..!!!
Godnat herfra.
Læst 1494 gange Senest ændret fredag, 27 marts 2015 09:23
Mere i denne kategori: « 19. maj 2006 21. maj 2006 »