Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

 

BUST !

Distance kørt: 975 km  |  Start: Days Inn, Salina, KS * Slut: Comfort Inn, Perry, OK

{zhgooglemap:041}

Puhaa, sikken en dag. Vores forventninger var jo høje efter i går, specielt fordi det meteorologiske setup i dag på papiret skulle give mere potentiale for tornadoer.

I går var det en SLIGHT RISK dag, og i dag var det en MODERATE RISK dag.

Desværre gik bygerne for hurtigt i vejret pga en svag cap. Det betød at der var mulige chase-bare celler i et bælte fra det nordlige Texas til det centrale Nebraska - et enormt område. Vi befandt os i det centrale Kansas, og desværre var der ikke nogle celler i umiddelbar nærhed der kunne chases. Vi prøvede flere celler, men så snart vi nåede dem svækkedes de. Nogle legede kispus med os, ved først at svækkes - og når vi så havde opgivet dem og kørt videre til en anden celle, så regenerede de og blev både severe og tornado warned.

Ved 19 tiden opgave vi og satte kursen mod syd. Vi spiste aftensmad på en steak restaurant i Woodward. Byens hovedstrøg lå lige ude for restaurantens vinduer. Vi fik god underholdning under middagen ved at se det lokale politi fange fartsyndere. Jeg tror vi så en 7-8 billister blive stoppet på den lille times tid vi sad der. 
Mange steder i USA ryger bødepengene lige ned i det lokale politi's egen kasse, hvilket gør at nogle politikorps har en enddog rigtig god økonomi og således råd til state-of-the-art teknologi.

Vi havde planer om at finde motelværelser i Enid, Oklahoma, men der var optaget på samtlige moteller i byen. Andre stormchasere havde fået samme idé som os. Vi var derfor nødt til at prøve i Perry, Oklahoma hvor det med nød og næppe lykkedes os at finde værelser - men fordelt på 2 moteller.

Vi prøver lykken i morgen igen. det skulle igen blive en spændende dag, med et lidt andet setup end i dag.

 

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen

Vil du læse mere? Læs Kai-Asle Sønstabø's blog og se hans vinkel på dagens begivenheder. Klik her for at komme til hans side

Læst 1582 gange
Mere i denne kategori: « 28. maj 2013 30. maj 2013 »