Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Bust...!

Distance kørt: 149 km  |  Start: Super 8, Roswell, NM * Slut: Days Inn, Roswell, NM

{zhgooglemap:010}

Vi trak den lidt i ørene mht mødetid, idet vi havde planlagt at spise morgenmad på IHOP - International House Of Pancakes. Vi havde bare ikke taget højde for at det var Mors dag. Det betød at der var lang kø til at få bord. Vi opgav og forsøgte det samme på en Wendys ved siden af. Også her var der stuvende fuldt. 3. forsøg blev en Dairy Queen - som egentligt har specialiseret sig i isdesserter, men også har morgenmad på menuen. 

Efter morgenmaden skulle vi besøge UFO museet, som har det påståede UFO crash i 1947 som omdrejningspunkt. 

Indenfor var historien kronologisk fortalt både i form af avisartikler og billeder. Der var også vidneudsagn fra de mennesker der havde været involveret.

Der var også displays af "aliens".

Et af de mere interessante artifakter var en kopi af låget fra Maya herskeren K'inich Janaab' Pakal sarkofag. I låget var indgraveret en tegning af et væsen i noget der med god vilje kan beskrives som en maskine med en maske på næsen. I kanten er der tegn på Maya sproget for udenjordiske væsener, stjernerejser, og en planet med 2 måner.

Man kan jo mene om det hvad man vil, men historien er yderst interessant. Der er rigtigt mange løse ender og ubesvarede spørgsmål. Jeg bed mærke i en artikel om emnet fra Washington Post, hvor en anonym kilde fra "National Archives and Records Administration" (som har ansvaret for at gemme og registrere alle officielle dokumenter) kritiserede dokumenternes indhold fra dengang og var overbevist om at militæret forsøgte at tilbageholde nogle oplysninger.

Så var det tid til at chase lidt. Der var slight risk i netop vores område, så vi skulle kun nogle få kilometer nord for Roswell for at køre os i stilling til de byger der allerede var dannet. Vejnettet i New Mexico er meget sparsomt og befolkningstætheden meget lille. Vi var derfor nødt til at køre ca. 10 km. ad en jord/grusvej til et punkt hvor vi havde godt udsyn.

Som sagt er der meget øde i denne del af USA....

Vegetationen er buske og kaktus... Området huser sikkert også slanger og andre kedelige kryb af den giftige slags. Dem slap vi dog for at stifte nærmere bekendtskab med.

Cellen vi var holdt øje med, kom mod os med omkring 15-16 km/t. De 10 km. ad grusvejen tog ca. 40 minutter, så da cellen var ved at være tæt på, kørte vi tilbage til den asfalterede hovedvej. Vi ville ikke risikere at blive fanget på grusvejen når nedbøren kom. Vi ved af erfaring hvor fedtede og glattede de bliver når de er våde.

Tilbage ved hovedvejen stoppede vi igen for at vurdere situationen...

Vi var nødt til at repositionere os vest for Roswell for at fange cellen, så vi kørte op til en position ca. 10 km. fra byen. Desværre var cellen ved at gå i opløsning.

 

Vi besluttede os derfor for at afbryde chasen for i dag og køre tilbage til Roswell. En stor skuffelse. Godt nok var det kun et slight risk men der plejer alligevel altid at være et eller andet. Der var også kraftigere celler andre steder, men delvist på grund af det elendige vejnet var det ikke mulig for os at komme tæt nok på dem.

Vi fik værelser på Days Inn og spiste spareribs på "The Rib Crib". De var ikke ringe...

 

Vores planer for de næste dage er at trille langsomt op mod Amarillo i the Panhandle. Det tager ca. 4 timer her fra Roswell. Så ankommer vi i god tid og kan slappe af, vaske tøj etc.

Som det ser ud nu er der måske en mulighed for lidt action i Kansas onsdag, men ellers sætter vi vores lid til et trug næste weekend. Vores venner fra Florida ankommer også om nogle dage.

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at lave et indlæg i gæstebogen

Husk at vi er live hver eftermiddag (dansk tid) mellem kl. 18 og 19 hvor du kan stille spørgsmål til os. Se mere på vores LIVE side

Læst 1433 gange
Mere i denne kategori: « 14. maj 2012 12. maj 2012 »