Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Transportdag til New Mexico

Distance kørt: 704 km  |  Start: Super 8, Weatherford, TX * Slut: Super 8, Roswell, NM

{zhgooglemap:009}

Dagen i dag var rimelig trviviel. Vi skulle køre os i stilling til søndag, hvor SPC har et slight risk i New Mexico. Vi bestemte os derfor til Roswell som mål.

Vi spiste morgenmad kl. 08:30.

Der var afgang fra motellet ved 11:30 tiden og vi havde 7-8 timers køretid foran os. Det var markant hvordan landskabet ændrede sig omkring os efter Abilene. Hvor der før havde været rimelig tæt vegetation, blev det nu erstattet af krat og kaktus og de allestedsnærværende oliepumper begyndte også at dukke op med deres karakteristiske lugt.

 

Vi spiste frokost i Sweetwater. Sweetwater er en af regionens vigtigste knudepunkter for olie, bomuld og kvægdrift.  Det er også et af de områder der har den største koncentration af vindmøller i Texas. Det var også her, i 2008, at vi blev overrasket af en tornado.

På vej mod New Mexico, blev vi opmærksom på den konvektion der var i gang. Specielt en celle som havde mere eller mindre direkte kurs mod Roswell  så spændende ud.

In the middle of no-where holdt vi en tisse/strække ben pause.

"The mine field"

De lange stræk i det vestlige Texas trak virkelig tænder ud - vi skiftedes til at sove lidt. Det gik jo alligevel lige ud i 20-30 km ad gangen.....

Cellen cyklede lidt frem og tilbage i intensitet og var også på et tidspunkt severe warned. Men umiddelbart før ankomst til Roswell gik den i opløsning.

Vi fik værelser på Super 8, og valgte at spise aftensmad på "Red Lobster". Inden da var ville vi finde en liquer store, idet vores whisky desværre var glemt på motellet aftenen før. Vi blev anbefalet "Wallgreens"  - en apotekerkæde som vi absolut ikke har forbundet med alkohol. Det sjove er at de både sælger alkohol og medicin.....  Man kan på den måde både købe alkohol og medicin mod de tømmermænd den forårsager.

"Red Lobster" er en restaurant som primært har fisk og skaldyr på menuen. Jeg fik en dejlig cajun-krydret fiske filet, med masser af broccoli - nok det sundeste måltid jeg har spist her.

Efter hjemkomst havde vi et par hyggelige timer hvor vi fik snakket om både de oplevelser vi havde haft indtil nu og om setuppet de nærmeste dage. Per blev også fejret med gehør.

I morgen er det som skrevet slight risk, og vi vil være klar fra om eftermiddagen. Vi ligger perfekt og kan blot vente på initiation.

Vi håber på at kunne nå at gå en tur i cenrum af Roswell og besøge UFO museet. Roswell har en spænde historie. I juni eller juli 1947 skulle et ikke-jordisk rumskib være styrtet ned omkring 75 miles fra Roswell. Den 8. juli blev det offentligjort i avisen "Roswell Daily Record" at hæren havde beslaglagt vragdele og kroppe fra et fremmed rumskib. Få dage senere blev historien dementeret og forklaret at det var en vejrballon der var styret ned. Samtidigt fik vidner - bl.a. ranch-ejeren der havde fundet vragdelene - mundkurv på og truet på livet mod at fortælle mere. Andre vidner forsvandt simpelthen.

Roswell blev også udødeliggjort i en ungdoms TV-serie af samme navn fra 90'erne.

Myten om Roswell hændelsen har levet lige siden. Konspirationstilhængere er overbevist om at den amerikanske regering har skjult hvad der virelig skete for den amerikanske befolkning. Under alle omstændigheder hersker der noget mystik over det hele. Der er meget der ikke hænger sammen....

 

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at lave et indlæg i gæstebogen

Husk at vi er live hver eftermiddag (dansk tid) mellem kl. 18 og 19 hvor du kan stille spørgsmål til os. Se mere på vores LIVE side

Læst 1450 gange
Mere i denne kategori: « 13. maj 2012 11. maj 2012 »