Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

4. maj 2010 - Transportdag

 


Rute : St. Louis, MO - Columbia - Kansas City

Distance : 350 km

 


Stod op ved 8-tiden efter en god nats søvn for en gang skyld. Vi havde ikke travlt idag. Vi skal mere østpå, dels for at være klar til det mulige outbreak der måske kommer fra søndag, startende i the Panhandles. Men også for at holde øje med det der måske sker fra torsdag i Nebraska - dette er dog et stort "måske"...
Vi prøvede motellets morgenmad, men allerede efter et par timers kørsel vestpå ad I-70 rumlede vores maver. Vi holdt derfor ind på en IHOP i Columbia. IHOP står for "International House Of Pancakes" - altså en morgenmadsrestaurant der har åbent hele døgnet. Skal man prøve amerikansk morgenmad med alt hvad dertil hører er det lige stedet. Jeg fik en morgenmads burrito med oksekød, skinkekød, bacon og løg + det løse, hash-browns (revet stegt kartoffel) og chocolate chip pancakes. Kai-Asle og Per fik også tilsvarende. Vi var sultne !  Der måtte også 4 tjenere til at bære det hele ind. Vi fik også opmuntrende kommentarer som "You guys are not hungry, are you ?" og "Man, you really means this seriously".

Foto : Kai-Asle Sønstabø

Hvis i synes jeg ser bekymret ud, er det mit kolesteroltal jeg tænker på :-)

Da vi var færdige måtte vi næsten støttes ud til vores bil. Vi var stopmætte !  Og det varede det meste af dagen før vi igen talte eller tænkte på mad.

Kurs mod KC !

Vi fandt et motel i udkanten af Kansas City med pool.  Desværre var poolen lukket, men jeg havde udsigt til Kansas City Downtovn :

I morgen kører vi længere ind i Kansas under hensyntagen til de prognoser der måtte foreligge i morgen (amerikansk tid).

 

Se tidligere blog-indlæg her : 2010 stormchase i USA.

De fotos jeg lægger op på siden vil være vandmærkede. Hvis du ønsker en kopi uden vandmærke (evt. til mediebrug), så kontakt mig på : e-mail

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne blog, er du meget velkommen til at skrive en kommentar under denne artikel eller lægge en besked i min gæstebog. Jeg vil så efter bedste evne - og når tiden tillader det - forsøge at besvare dem undervejs.

Læst 1483 gange
Mere i denne kategori: « 6. maj 2010 3. maj 2010 »