Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vel ankommet

Distance kørt fløjet: 7000 km  |  Start: København, Danmark * Slut: Dallas, Texas

Per og jeg mødtes i en noget tom afgangshal i kastrup lufthavn ved 4-tiden i morges. Vi havde lidt bøvl med billetterne, som vi ønskede at få fixet og vi vidste at der var størst chance hvis vi var tidligt på den.

Og det gav pote. Vi gik fra nogle dårlige pladser nederst på Economy klassen, til de bedste pladser forrest i Economy Comfort zonen. Ydermere gik alting mere smidigt denne gang, og vi kom igennem både Amsterdam og Minneapolis på rekortdtid.  Alt dette gjorde at vi nåede frem tid Dallas med mere overskud end vi plejer. Men de mere end 16 timer undervejs satte alligevel sine spor:

Vi havde på turen fra Minneapolis til Dallas via flyets WIFI holdt øje med vejrsituationen vest for Dallas. Der lå en række byger og blomstrede op og drev nordnordøst på.

Flere af dem blev severe warned og havde store hagl og voldsomme vindstød. Vi vidste dog, at de ville dø ud efterhånden som de kom østpå, på grund af en stærk cap (et varmt lag i atmosfæren, som forhindrer byger i at vokse), så hvis vi skulle se dem mens de var i deres maksimale udvikling, skulle vi køre minimum 3 timer vestpå.

Det mente vi ikke gav nogen mening, eftersom vi allerede tidligt i morgen tager til Norman og får bilen rigget til hos vores gode venner Marc og Sharon Austin. og da morgendagens setup ligger et stykke østpå, ville vi skulle køre endnu længere.

Vi besluttede derfor at dagens setup ikke var værd at chase. Vi tog derfor på Chili's, hvor vi fik de traditionelle Boneless Buffallo Wings.

Jeg lover at dette ikke bliver en madblog og at jeg ikke vil lægge fotos op af alt hvad vi spiser - jeg ved i hellere vil se vejr og landskaber, det er trods alt en chaseblog :-)

Men denne ene gang gør jeg en undtagelse. I skal i ikke snydes for min "forret" :

Per var chauffør og drak fornuftigvis nok sodavand

Men hovedretten var vi enige om :

Bagefter måtte vi en tur i Wall-Mart og købe lidt småting.

Som sagt kører vi mod Norman i morgen,og bestemmer os for et konkret target area i løbet af dagen, når vi har vurderet de seneste prognoser.

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen.

Læst 1734 gange
Mere i denne kategori: « 2014 - efterskrift