Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Rastløshed

Rastløsheden er ved at indfinde sig. Om mindre end 24 timer er jeg på vej sammen med min gode ven Per Christiansen mod Dallas, med stop i Amsterdam og Minneapolis og det, der forhåbentligt bliver endnu en god, sikker stormchase med en masse gode oplevelser og mødet med længe savnede venner.  

Seneste prognose indikerer mulighed for byger i Dallas allerede om eftermiddagen/aftenen i morgen.

Torsdag er der "SLIGHT RISK" i dele af Oklahoma og Kansas, så vi vil sikkert udføre vores første chase umiddelbart efter vi har rigget køretøjet til. Som nogle sikkert husker ligger vores grej hos vore gode venner Marc & Sharon Austin i Norman, Oklahoma.

SPC's uvejrsprognose for torsdag 

Vi ser hvordan prognoserne udvikler sig med hensyn tiil fredag. Lørdag skal vi hente kristinna i Dallas/Forth Worth lufthavnen, så vi skal derfor tage højde for dette og ikke køre alt for langt nordøst på.

På den lidt længere bane, ser prognoserne lidt uldne ud. Der er ikke noget markant vejr på vejr i udsigterne som vi så det for en snes dage siden.

Men som en chaser engang sagde til mig : "Never turn your back on May". Dette er Tornado Alley og det er midt i højsæsonen for vildt vejr. Det er meget sjældnet at der er helt stille rent vejrmæssigt. Små lokale lavtryk kan dannes, lokale fænomener som f.eks. upslope events kan forekomme, så vi er ikke i tvivl om at vi og Kristinna vil få en masse gode oplevelser.

Kristinna har iøvrigt planer om at skrive sin egen blog på turen - mere om dette senere !

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen.

Læst 1571 gange Senest ændret lørdag, 23 august 2014 10:30
Mere i denne kategori: « 2014 : T-7 dage 8. maj 2014 »