Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Norman

Distance kørt: <100 km  |  Start: Comfort Inn, Norman, OK * Slut: Comfort Inn, Norman, OK

 

Vi blev en extra dag i Norman, Oklahoma i dag. Det passer mig egentligt fint, for jeg er ramt mere end sædvanligt hårdt af jetlag og føler ikke helt at jeg er kommet i omrejninger endnu.  Vi har også lidt forskellige udfordringer som jeg håber der kommer styr på hen ad vejen.

Vi startede dagen med at spise morgenmad på Vaffle House. Så det blev til æg i forskellige afskygninger, bacon, skinke, lidt grøntsager og vafler med smør og sirup.
Det lyder jo helt fint alt sammen, men på sædvanlig amerikansk vis er maden blevet raffineret så den umiddelbart mætter, racer gennem fordøjelsessystemet, afsætter 75% som fedt og gør én sulten igen en time efter.

Vi benyttede iørigt dagen til at få rigget resten af grejet til. Vi har nu fået internettet og Baron Mobile ThreatNet systemet op at køre. Det betyder at når vi kører igen, hvlket nok bliver tirsdag eftermiddag, kan vi streame live.

Hen ad aftenstid tog vi med Sharon Austin ud at spise på en thai-restaurant, Pad Thai, som vi har besøgt flere gange mens vi har været herovre.  De servere rigtig god gedingen thai mad, som er en modvægt til al den usunde, umættende, fedende og intetsigende mad vi iøvrigt får herovre. Restauranten ligger tæt på universitetsområdet i Norman.

Da vi var færdige gik vi en tur ind på Oklahoma University's campus område. Sharon, som har kurser på universitetet, gav os en rundvisning og viste os bl.a. de forskellige fakulteter og de såkaldte "fraternity houses" og "sorority houses" - altså de sociale mande og kvinde dominerede huse hvor studenterne bor. (og holder fester !)  De er altid navngivet ved en kombination af 2-3 græske bogstaver. Som dansker kender man dem mest fra amerikanske film, så det var sjovt at se i virkeligheden.

Det store område er hyggeligt med grønne områder og virkede meget trygt. Vi så mange studenter som løbetrænede på området. Det var en behagelig lun aften, mens temperaturen havde været oppe at snuse til ca. 32 grader i løbet af dagen. De næste dage bliver i øvrigt endnu varmere og de rekordlave temperaturer for bare 14 dage siden erstattes nu af varmerekorder.

Vi afsluttede aftenen på den irske pub "McNellies Public house" som er et populært vandhul i Norman. De havde et rigtigt fornuftigt udvalg af forskellig øl og gode Single Malts. Vi hyggede os et par timer her før vi tog hjem igen.

Jeg tror jeg har sagt det før, men jeg kan rigtig godt lide campusområdet ved OU i Norman, Oklahoma. Universitetsmiljøet giver en hel fantastisk stemning og følelse af liv. Klimaet er desuden perfekt i foråret og sommeren. Der er et væld af hyggelige caffeer, barer og restauranter.

I morgen skal vi på en guidet rundtur i Storm Prediction Center, og derefter tager vi mod sydøst for at være klar til onsdag hvor der måske godt kunne dannes nogle spændende byger. Vores mål er byen Abiline, TX. Abilene er list specielt for os, fordi vi af uvisse årsager altid ender her på et eller andet tidspunkt på vores chase. Det har ikke slået fejl siden 2006.

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen

Vil du læse mere? Læs Kai-Asle Sønstabø's blog og se hans vinkel på dagens begivenheder. Klik her for at komme til hans side

 

Læst 1234 gange
Mere i denne kategori: « 12. maj 2013 14. maj 2013 »