Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Gamle og Nye venner

Distance kørt: 307 km  |  Start: Days Inn, Dallas, TX * Slut: Comfort Inn, Norman, Oklahoma

{zhgooglemap:024}

I dag var det Pers fødselsdag. Som de tidligere år fejrer vi altid Per's fødselsdag på den ene eller den anden måde mens vi er herovre. I år var ingen undtagelse. Men vi mener selv vi gav ham en lille overraskelse, idet vi bildte ham ind at vi skulle prøve at chase et marginalt setup i det vestlige Oklahoma.

Vi skulle nemlig først en tur til Norman, Oklahoma hvor vores chasegrej lå hos Marc og Sharon. Hvad Per ikke vidste var, at Marc og Sharon havde inviteret en masse af deres venner til en vaskeægte amerikansk barbeque, med burgers, brats & beers.  Så Kai-Asle og jeg måtte holde masken og snakke om det setup vi angiveligt var på vej op at chase.

Da vi fortalte ham den gode nyhed tog han det selvfølgeligt pænt. Vi fik installeret en smule af vores grej og kørte derefter til motellet Comfort Inn, hvor vi fik nogle fornuftige værelser. En times tid efter kørte vi tilbage til Marc og Sharon's hus hvor en masse af deres venner og kollegaer ventede med hjemmegrillede burgere og forskellige pølser.

Det blev til nogle hyggelige timer i deres selskab, hvor jeg bl.a. snakkede med et par af Marc's kollegaer fra SPC og NWS. Deres vurdering af vejrsituationen et par uger frem var på linie med vores, nemlig at der fra sidst i denne uge vil ske et skifte hen imod en mere aktiv periode, med hyppige trugpassager.  Det lover jo godt for vores chase.

Der blev også sunget fødselsdagssang - både på amerikansk og dansk.

Så kære Per : Hjerteligt til lykke med dagen gamle ven !

 

 

 

 

 

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen

Vil du læse mere? Læs Kai-Asle Sønstabø's blog og se hans vinkel på dagens begivenheder. Klik her for at komme til hans side

 

Læst 1436 gange
Mere i denne kategori: « 11. maj 2013 13. maj 2013 »