Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Wall, SD

Distance kørt: 300 km  |  Start og slut: Frontier Cabin Motel, Wall, SD

 

Vi blev endnu en dag i Wall. Hotellet vi boede på er uden sammenligning det bedste og hyggeligste vi har boet på til dato. Og prisen var også meget rimelig. Det består af træhytter og er indrettet med træmøbler fra Colorado. man følte sig straks hjemme. Jeg måtte skifte hytte den 2. dag og jeg fik en luksushytte med eget køkken og stue - for samme pris.

Vi tilbragte dagen i området omkring Badlands. Vi spiste frokost i Rapid City på Firehouse Brewery, en restaurant med eget bryggeri i en nedlagt brandstation. Vi spiste her også sidste gang vi var i området i 2009. Rapid City er en af de største byer i det vestlige South Dakota. En "lille" hyggelig storby med Black Hills lige uden for bygrænsen mod vest.

Vi tog en lille smuttur op i området efter frokost og endte ved en lille bjergsø. Ved søbredden lå en masse små klippestykker der af udseende mest af alt mindede om træflis. Jeg ved ikke hvilken type klippe der er tale om, men de var meget specielle.

Om aftenen blev der købt steaks og tilbehør ind til barbeque og det blev vores første hjemmelavede måltid i alle de år vi har chaset i USA. Vi tilbragte nogle hyggelige timer foran grillen og det var rart ikke at have en tjener stående på nakken.

Bagefter var der dømt afslapning i den store udendørs hot-tub som også var på motellet.

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller lave et indlæg i gæstebogen

Husk at vi er live hver eftermiddag (dansk tid) mellem kl. 18 og 19 hvor du kan stille spørgsmål til os. Se mere på vores LIVE side

Læst 1497 gange
Mere i denne kategori: « 23. maj 2012 22. maj 2012 »