Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Ankommet

Antal km kørt: 300 km  |  Start: Days Inn, Dallas, TX * Slut: Days Inn, Dallas, TX

Så er vi ankommet til Dallas. Som sædvanlig en lang flyvetur som virkeligt trak tænder ud, men fordi vi havde opgraderet vores pladser til premium, havde vi 10 cm mere benplads, et ryglæn der kunne rykkes længere tilbage og fri adgang til drikkevarer. Det gjorde turen lidt mere tålelig.

Vi fik udleveret vores lejelbiler. Kai-Asle og Per fik en Ford Escape, og Danny og jeg fik en Jeep Liberty.

Det første vi gjorde efter ankomst til motellet, var at tage en dukkert i poolen. Det forfriskede i de 30 graders fugtige varme. Derefter havde vi energi til at kigge på vejret. Vi vidste at der lå et varsel - et slight risk - om mulige tordenbyger senere på eftermiddagen, og vi kunne også ved selvsyn se dem på radaren.

Vi gik derfor i chasemode. Kai-Asle fik hurtigt aktiveret Baron systemet (til visning af radarbilleder) og så kørte vi afsted. Alt vores øvrige udstyr var desværre ikke ankommet til motellet som lovet, så vi måtte nøjes med det vi havde.

Det blev mere til en kamp med Dallas/Fort Worth's motorvejssystem, de utallige vejarbejder (der får udvidelsen af Holbækmotorvejen til at blegne) og en uheldigt placeret State Trooper. Sidstnævnte stoppede Kai-Asle og Per's bil for at køre for stærkt. De slap dog med en advarsel...  Der var flotte lyn i systemet der lå på drylinen og efter sigende skulle der også være store hagl. Vi stoppede på en tankstation og lod det passere hen over os, men der var kun kraftig vind og regn tilbage akkompagneret af lyn og torden. Efter dansk målestok en ganske god byge og Danny var da også tilpas imponeret.

Vi endte dagen med en gang boneless buffalo wings på Chili's.....


Her er lige et par fotos fra flyet...  Flyet var langt fra fuldt booket, så der var masser af tomme pladser.

 

 

 

Har du ris, ros eller kommentarer til denne blog er du velkommen til at lave et indlæg i gæstebogen

Husk at vi er live hver eftermiddag (dansk tid) mellem kl. 18 og 19 hvor du kan stille spørgsmål til os. Se mere på vores LIVE side

Læst 1486 gange
Mere i denne kategori: « 5. maj 2012 Stormchase 2012 »