Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Hjemme igen.

Jeg er nu nogenlunde ved at blive mig selv igen efter hjemkomsten. Indtrykkene er sunket ind og jeg har fået hvilet lidt ud. Jeg sidder netop nu og kigger på Warmsector's stream fra South Dakota og har set dem "fange" mindst en tornado. Jeg vil ikke sige at jeg længes tilbage - det var en lang tur i år - men jeg kunne da godt tænke mig at sidde i bilen og opleve det de gør lige nu.

 

Jeg vil lave en et sammendrag om turen i løbet af et par dage, men vil dog allerede nu takke for de trofaste læsere af bloggen, og især dem der enten vi mail eller gæstebog har givet deres kritik - positiv som negativ - af vores dækning og oplevelser. Det har været rart med feedback. Hvis det ikke var for jer der læste den, var der jo ingen grund til at lave den.  Er der nogen læsere der stadig sidder med kritik eller kommentarer så giv mig endeligt besked, selvom turen er overstået.

Vi barsler iøvrigt med tanken om at tilbyde interesserede at komme med os på stormchase og trække på vores erfaring. En del personer har spurgt om dette. Ideen er kun i støbeskeen, men hvis du synes det lyder interessant, så giv gerne et helt uforpligtende tilsagn.

Med venlig hilsen
Thomas Dolmer Nielsen
Stormchaser.dk/Chase Team Denmark

Læst 1468 gange
Mere i denne kategori: 19. maj 2010 »