torsdag, 30 oktober 2014 01:00

Stormchase i USA - skal du med?

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

IMG 9763Få chancen for selv at opleve tornadoer, superceller, kæmpehagl og de imponerende amerikanske landskaber i Tornado Alley på tæt hold.

Stormchaser.dk og Chase Team Denmark giver nu vejrinteresserede mulighed at være gæster på vores stormchase.


Vores årlige stormchases i USA siden 2006 har givet os vigtig og omfattende erfaring i stormchasing og roadtrips i USA. Vi har kørt mere end 100.000 km i USA, har overnattet på mere end 100 forskellige moteller og set næsten alt hvad der er værd at se i midtvesten. Vi har efterhånden oplevet det meste af hvad naturen kan frembringe af vildt vejr. Vi kan derfor godt love dig en oplevelse for livet. 

På dage uden stormchasing vil vi besøge spændende steder i nærheden af hvor vi er, f.eks. nationalparker, mindesmærker etc.

Detaljer og mere information vil komme senere, men som udgangspunkt vil deltagerne selv afholde alle personlige udgifter til flytransport, moteller, mad etc. Desuden vil deltagerne skulle betale et engansbeløb til delvis dækning af bl.a. billeje, benzin, vejafgifter og andre nødvendige udgifter. Beløbet er ikke fastsat endnu, det afhænger af aktuelt prisniveau og dollarkurs, men vil blive oplyst før endelig bunden tilmelding.

Er det noget for dig, og ønsker du nærmere information så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og e-mail. Vi vil efterfølgende kontakte dig i løbet af efteråret.

Læst 18088 gange Senest ændret onsdag, 25 maj 2016 09:07
Mere i denne kategori: « Stormchasing 101 Foredrag »